1404-09-10 11:39
30
0
96062
معاون اشتغال کمیته امداد گلستان خبر داد:

پیگیری نصب نیروگاه خورشیدی در مناطق محروم گلستان

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گلستان از تخصیص اعتبارات جدید اشتغالزایی به گستان خبر داد و گفت: نصب نیروگاه خورشیدی در مناطق محروم گلستان به زودی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، مهدی نظری درخصوص گلایه یکی از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) پیرامون تاخیر دریافت نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس اظهار کرد: با پیگیری‌های کمیته امداد و تخصیص اعتبار این مهم از سوی دولت در حال انجام است در حال حاضر هماهنگی‌های لازم با بانک‌های عامل انجام شده و اعتبارات به شعب شهرستانی اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به اهمیت حمایت از خانواده‌های نیازمند گفت: در حال حاضر پیمانکاران برای بازدید از منازل متقاضیان نصب نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی به شهرستان‌ها اعزام می‌شوند تا شرایط لازم برای نصب این نیروگاه‌ها را بررسی کنند این اقدام با هدف کاهش هزینه‌های برق و ایجاد درآمد پایدار برای خانواده‌های مددجو انجام می‌شود.

نظری خاطرنشان کرد: کمیته امداد با هدف بهبود معیشت خانواده‌های مددجو و دهک‌های یک تا چهار از متقاضیان واجد شرایط در روستاها استقبال می‌کند و با ارائه تسهیلات و آموزش‌های لازم، آن‌ها را در مسیر خودکفایی یاری می‌رساند.

معاون کمیته امداد گلستان همچنین به پیگیری مشکلات متقاضیان در شهرستان کردکوی اشاره کرد و گفت: با توجه به گلایه‌های یکی از متقاضیان تا پایان ماه جاری پیمانکار به این شهرستان اعزام می‌شود تا شرایط منزل وی را بررسی کند.

وی افزود: هدف اصلی کمیته امداد ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای مددجویان است و در این راستا با همکاری بانک‌ها و سایر نهادهای مرتبط تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم.  

نظری خاطرنشان کرد: نظارت بر روند پرداخت وام‌ها و اطمینان از ایجاد کسب و کار واقعی برای متقاضیان از دیگر اولویت‌های کمیته امداد گلستان است این رویکرد به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع و تضمین بهره‌وری تسهیلات ارائه شده اتخاذ شده است.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.